Meloderm honing gel, 100% medicinale Active Manuka honing UMF 16+ (tube 125 gram)

Meloderm honing gel, 100% medicinale Active Manuka honing UMF 16+ (tube 125 gram)
3 Reviews | Review toevoegen

Manuka honing gel voor wondverzorging bevat 100% medicinale Active Manuka honing UMF 16+ (tube 125 gram) voor het verzorgen van snij- en schaafwonden, moeilijk genezende en geïnfecteerde wonden.

€ 45,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Manuka honing gel
Meloderm bevat 100% medicinale Nieuw Zeelandse gesteriliseerde Manuka honing UMF 16+ (tube 125 gram)  Een topper binnen de wondverzorging. 

Meloderm Manuka honing gel aanbrengen: 

 • De Manuka honing gel kan direct vanuit de tube op de wond of op het wondgaas worden aangebracht. Het heeft voorkeur om de honing gel op het wondgaas aan te brengen. 
 • Het is aan te raden om  'niet inklevende' wondgaas of wondkompres. Bijvoorbeeld van Melolin. 
 • Meloderm Manuka honing gel is zeer geschikt voor het verzorgen van brand- en snijwonden, moeilijk genezende en geïnfecteerde wonden en verzorging van de wond na een chirurgische ingreep. 
 • Meloderm Active Manuka honing gel kan ook in de verzorging van wonden bij uw huisdier worden gebruikt.
Ingrediënten: 100% medicinale Nieuw Zeelandse gesteriliseerde Active Manuka honing UMF 16+
 • Deze UMF® Manuka Honing gel is van dezelfde hoge medicinale kwaliteit dan de Active Manuka Honing die wij verkopen voor inwendig gebruik.
  Deze honing wond gel heeft sterilisatieproces ondergaan waarbij micro organismen worden verwijderd, om de honing geschikt te maken voor de behandeling van brand en snijwonden en huidaandoeningen. Door het een speciaal sterilisatieproces d.m.v. gammastraling blijven de antiseptische- en anti-bacteriële eigenschappen van de Active Manuka honing volledig intact. 

  Deze gesteriliseerde Active Manuka honing gel UMF 16+ is ook geschikt voor het verzorgen van wonden bij (huis)dieren.

  Let op: Meloderm is uitsluitend voor uitwendig gebruik en is niet geschikt voor inwendig gebruik. 


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

F v/d kooy - 09-04-2021 16:46

Dit is mijn tweede tube meloderm manuka honing gel zoals ik al in een review eerder schreef heb ik dit gebruikt voor een zeer hardnekkige lip plooi ontsteking waar mijn hond al jaren last van had, en waar geen enkel middel echt geholpen heeft, dit is eindelijk onder controle, met het gebruik van meloderm manuka honing gel , gebruik het nu uit voor zorg om te voorkomen dat het weer gaat ontsteken, tevens kan het ook gebruikt worden voor andere wonden, ik kan andere mensen dit echt aanraden om het te gebruiken bij hun hond , dit heeft mijn heel veel kosten van de dierenarts bespaart waar ik al jaren verschillende middelen heb gebruikt wat niet hielp, ben gaan zoeken naar manuka honing door televisie programma met buitenlandse dierenartsen die dit heel veel gebruiken , zodoende kwam ik op deze website, tevens zeer tevreden over de service en medewerking die je hier krijgt.

F v/d kooy - 18-02-2021 20:09

Ben zeer tevreden over meloderm manuka honing gel gebruik het bij mijn hond voor hardnekkige lip plooi ontsteking waar hij al jaren last van heeft ,en wat heel erg stinkt, heb verschillende manieren en middelen geprobeerd ook in overleg met dierenarts maar geen enkel middel hielp echt, gebruik nu meloderm manuka honing gel sinds een week en de geur is weg de ontsteking is al een stuk rustiger bloed niet meer en is mooi droog, ben blij dat ik na al die jaren eindelijk iets heb wat helpt, raad het iedereen aan , kreeg ook bij bestelling gratis gaasjes en bij vragen of uitleg kan je altijd contact opnemen met Elisabeth , bestel het zeker weer.

Glenn Mulder - 09-01-2021 10:24

Niks anders dan lof over Elisabeth. Wij hadden contact met haar opgenomen in verband met de wond van onze hond. Na vele dierenartsbezoeken en dure zalfjes heeft dit niks opgeleverd. Gelukkig raadde Elisabeth ons deze Manuka honing aan.
Na 3 dagen zagen wij op de wond van Chico al korsten komen. Dit was gewoon bizar, zeker wetende dat we al zeker 2 maanden bezig zijn met kuurtjes en zalfjes van de dierenarts. Elisabeth wij zijn jou enorm dankbaar en Chico zijn wond is bijna genezen. (het gaat om een wond van ruim 5cm doorsnee)

Volg ons op social media

Volg ons op social media