Manuka honing wondzalf Pet Magic voor (huis)dieren 50 gram.

Pet Magic Manuka honing wondcrème voor huisdieren, foto hond en kat Pet Magic manuka honing wondzalf dieren Pet Magic wondcrème voor dieren tube 50 gram liggend.
Pet Magic Manuka honing wondcrème voor huisdieren, foto hond en kat Pet Magic manuka honing wondzalf dieren Pet Magic wondcrème voor dieren tube 50 gram liggend.
Manuka honing wondzalf Pet Magic voor (huis)dieren 50 gram.
4 Reviews | Review toevoegen
Pet Magic, een krachtige helende wondcrème met medicinale Manuka honing UMF15+ voor huisdieren. Effectief in genezing van huidirritatie, snij- en schaafwonden, insectenbeten, kloven en zweren.
€ 23,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Natuurlijke dierverzorging met Pet Magic, een magische wondcrème voor jouw huisdier. 

Heeft jouw huisdier een (slecht genezende) wond waaraan hij krabt en bijt? Pet Magic wondcrème met medicinale Manuka honing UMF15+ op natuurlijke basis, ontsmet en helpt de huid vlot genezen. 
(*Klik voor reviews  We krijgen nog veel bestellingen binnen via Manuka-huidverzorging, hier kun je ook de productreviews vinden.)

Onze huisdieren (honden, katten, konijn, cavia etc.) hebben soms ook last van een gevoelige huid en huidproblemen en moeilijk genezende wonden. Vaak is er sprake van huidirritatie en veel jeuk. Bij jeuk zijn dieren geneigd om hun huid open te bijten of te schuren waardoor ze kwetsbaar worden voor infecties.
Voor onze dieren is er door the Honey Collection een speciale wondzalf Pet Magic met Actieve Manuka honing ontwikkeld. Dit is een hoog antibacteriële honing uit Nieuw Zeeland en is niet te vergelijken met de gewone honingsoorten die in de standaard honingzalven voor dieren worden gebruikt.
Door de uitgebalanceerde samenstelling (natuurlijke basisolie en de krachtige medicinale Active Manuka honing UMF 15+ en East Cape Manuka olie) is de werking van de Pet Magic Manuka honing crème kalmerend, verzachtend en helend. 

Pet Magic is effectief in de verzorging van onze huis(dieren) bij huidirritatie, snij- en schaafwonden en insectenbeten. Maar ook bij diverse huidproblemen zoals hotspot, kloven en zweertjes. Daarnaast wordt de Manuka honing crème ingezet voor het zacht en soepel houden van de tepels van zogende dieren.
Pet Magic wordt ook veel gebruikt in de verzorging van de wond na operatie. Deze honing wondzalf zorgt ervoor dat de wond schoon blijft, stimuleert een snellere genezing van de wond(randen) en houdt de huid soepel. Denk aan de genezing van wonden na een heupoperatie, operatie aan het kniegewricht of de bek. 
Steeds vaker krijgen wij ook de vraag of het inzetten van de Pet Magic manuka honingcrème effectief is, om de geïrriteerde huid die is ontstaan door het tijdelijk dragen van een kap te verzorgen. Ook bij het verzorgen van kale en geïrriteerde plekken werkt de Manuka honing wondcrème helend en is jeukstillend.

Tevens blijkt de manuka honing wondzalf voor dieren heel effectief in de bestrijding van een beginnende hotspot bij honden.Wondverzorging bij hond met Pet Magic Manuka honing wondzalf
Gebruiksaanwijzing; smeer de huid/ de wond meerdere malen per dag in. Het is geen probleem wanneer uw dier aan de honingzalf likt, de wondzalf is geheel op natuurlijke basis. Heb je vragen over het gebruik van de Pet Magic honingcrème voor dieren? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. 

Ingrediënten; N.Z. Eastcape Manuka oil , Active Manuka Honey UMF® 15+, weegbree extract, calendula extract en vitamine E en A.  (de hoeveelheid East Cape Manuka olie die deze crème bevat heeft geen schadelijke bijeffect voor katten.)

Sorteren op:

Review toevoegen
Elisabeth - 16-06-2021 12:16

De zalf helpt wel de plekken worden minder. Maar ja, een kat likt zo snel mogelijk de plek schoon. Hopelijk blijft er toch nog iets achter. De levering was oké. Volgende dag in huis.

Anoniem - 31-05-2021 12:06

Super goed

Anoniem - 13-04-2021 19:22

Bevalt goed.

Silvia Mus - 11-04-2021 18:14

Super goed na veel kosten dij de dierenarts is er nu iets wat echt helpt

Volg ons op social media

Volg ons op social media