Tekentrekker RVS handgemaakt 'by Andor' is effectief en praktisch. Duurzaam geproduceerd door hergebruik van RVS. (keuze uit 2 modellen)

Tekentrekker RVS handgemaakt 'by Andor' is effectief en praktisch. Duurzaam geproduceerd door hergebruik van RVS. (keuze uit 2 modellen)
0 Reviews | Review toevoegen

Deze tekentrekker is met de hand vervaardigd van hergebruikt RVS. De tekentrekker is compact, stevig, ligt prettig in de hand en onderscheid zich door de bijzondere sierlijke vormgeving.

€ 5,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Tekentrekker 'made by Andor'
Het aantal tekenbeten en besmette teken is snel groeiend probleem. Het is raadzaam om een goede tekentang of tekentrekker bij de hand te hebben wanneer je naar bos- /groenrijke gebieden gaat.

Niet alleen handig voor jezelf, maar ook heel praktisch om uw hond moet te beschermen voor een besmetting met de ziekte van Lyme. Lees voor meer informatie Lyme bij honden

De tekentrekker is met de hand van hergebruikt RVS vervaardigd door Andor, 'bushcraft expert.' De tekentrekker is compact, stevig, ligt prettig in de hand en verwijdert met gemak kleine en grote teken. De tekentrekker heeft een handige clip die je open en dicht kan doen en bevestigen aan de zipper van je rits of aan een ketting.
De tekentrekker onderscheid zich daarnaast ook door de bijzondere sierlijke vormgeving van andere tekentangen. 

Advies: desinfecteer het wondje waar de teek heeft gezeten direct met East cape manuka olie
Zie voor meer informatie: Hoe verwijder je een teek? 

* Door bestaand materiaal te hergebruiken bij de productie van deze tekentrekker, draagt Manuka huidverzorgingsproducten bij aan het voorkomen van verspilling van grondstoffen en onderstreept  het belang van een circulaire economie.  

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Volg ons op social media

Volg ons op social media