Keramische EM-X kralen voor halsband tegen teken 11mm lang en 9mm diameter, zakje 35 stuks

EM keramische kralen tegen teken bij honden EM keramische kralen tekenbeet
EM keramische kralen tegen teken bij honden EM keramische kralen tekenbeet
Keramische EM-X kralen voor halsband tegen teken 11mm lang en 9mm diameter, zakje 35 stuks
3 Reviews | Review toevoegen
Keramische kralen voor halsband voor huisdieren met EM-X (Effectieve Micro-organismen) tegen teken en vlooien. zakje 35 stuks. Maak zelf een anti-teken halsband voor je hond of kat.

Standaard levertijd

1 dag

€ 6,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Halsband met EM-X  keramiek kralen teken en vlooien.

De EM keramische kralen zijn 11mm lang met een buitendiameter van 9 mm en binnen diameter van 4mm. 
Teken zijn voor honden en katten erg vervelend. Een groot deel van het jaar hebben onze huisdieren en hun baasjes hier last van. Onze honden en katten zijn dicht bij de grond, teken springen daardoor met gemak op de vacht en nestelen zich tussen de warme haren van de huid. Een ideale plaats om zich in de huid van uw huisdier vast te bijten. Er zijn allerlei anti-teek middelen op de markt, echter veel van deze middelen bevatten chemische stoffen die niet goed zijn voor onze huisdieren en voor ons zelf.

Ik ben op zoek gegaan naar een natuurlijk alternatief en vond de EM-X kralen. Deze keramiek kralen zorgen ervoor dat de teek zich niet prettig voelt in de omgeving van deze kralen en zal daardoor minder snel op uw hond of kat springen. Er zijn kant en klare halsbanden met deze EM-X kralen te koop, maar je kunt natuurlijk ook zelf met paracord een anti teken en vlooien halsband voor je huisdier maken. 

Tip: combineer met Manuka honing wondzalf
Pet Magic
Huisdieren met vlooien hebben vaak enorme jeuk en door het krabben ontstaan wonden. Om te voorkomen dat er infecties ontstaan raden wij aan om de beschadigde huid te verzorgen met de Pet Magic manuka honing wondzalf. Geheel op natuurlijke basis waardoor het niet erg is wanneer je hond of kat ervan likt. Deze honing wondzalf is hoog antibacterieel, stimuleert de huid bij de genezing en vermindert de jeuk. 

Wat zijn EM-X keramiek kralen? 

De EM-X keramiekpijpjes kunnen verwerkt worden in een halsband en helpen om jouw hond of kat tegen teken en vlooien te bescherming. Uit ervaring van meerdere honden eigenaren blijkt dat het harmoniserende effect van de EM-X keramiekpijpjes (die in halsbanden zijn verwerkt) helpen tegen teken en vlooien. Het aantal teken en vlooien mindert of verdwijnt zelfs geheel. Bij sommige honden lijkt het ogenschijnlijk niet te helpen, maar vaak blijkt vaak dat andere factoren ook een rol spelen: voeding, aandacht, hygiene, temperatuur, ras, etc.

Hoe kan dit?
Het gehele principe achter alle EM producten is harmonie scheppen en in dit geval een harmonieveld scheppen. Dus hoe en waar je het ook toepast er zal harmonie ontstaan: gewassen en planten groeien beter, zieke planten worden beter, dieren worden weer gezond, mensen worden gezonder, etc.
Als we vervolgens kijken naar de werking van de EM-X keramiekpijpjes dan werken die ook volgens het principe van harmonie. De keramiek zorgt voor harmonie en coherentie waar zij worden toegepast. Een teek of een vlo is een disharmonie voor een hond (of kat). Als de hond de EM teken band draagt wordt hij/zij een veld van harmonie en daar zal een teek zich niet in laten vallen. Automatisch zal de teek door zo’n harmonieveld zich niet hechten op die hond (of kat). Als u wilt kunt u het ook vergelijken met of wij ontvankelijk zijn voor bacteriën en virussen. Als we gezond zijn hebben we ook een harmonieveld om ons heen waardoor ziektes geen vat krijgen op ons. Pas als dat harmonieveld gebroken wordt, worden we vatbaar.

Baat het niet dan schaadt het niet
U kunt het uitproberen door van de EM-X keramiek kraaltjes een ketting voor uw huisdier te maken. U merkt snel of het bandje werkt of niet. Mocht het niet werken: de kraaltjes kunt u altijd voor iets anders gebruiken. De keramiekpijpjes zijn enkel klei met EM micro-organismen ingebakken, dus het zal uw huisdier geen kwaad kunnen doen.

Wil je meer lezen over de werking van de EM-X kralen? Via deze link The Allure of EM Ceramics, Natural and Earthly product to enrich your life kom je bij een uitgebreide Engelstalige brochure. 

Moet ik de band iedere 2 weken onder stromend water afspoelen en 24 uur in de zon moet laten drogen? Is dit nodig?
Omdat de harmoniserende EM trilling hoe dan ook aanwezig is in de EM-X keramiek pijpjes zullen de kraaltjes hun werk doen. Het is aan te raden om de band ieder 2 tot 3 weken weken onder stromend water te houden en 24 uur in de zon te leggen. 

Hoeveel keramische EM-X kralen/pijpjes moet je in een halsband gebruiken?
Het principe achter de werking van EM-X keramiekpijpjes (en elk EM product) is harmonie scheppen. Dit doen de pijpjes d.m.v. resonantie/trilling. Hoe meer pijpjes, hoe meer trilling en sterker het harmoniserende resonantieveld, waardoor er gemakkelijker/sneller een natuurlijk harmonie ontstaat waar het wordt toegepast. Per halsband kun je 10 tot 15 kralen gebruiken, afhankelijk hoe groot jouw hond is.

Samenvatting gebruiksaanwijzing EM keramiek kralen tegen teken

  • Maak een halsband met daarin de keramiek kralen
  • Gebruik zo'n 10-15 kralen per halsband
  • Doe de halsband zo vaak mogelijk om 
  • Na ongeveer 2/3 weken constant gebruik zal de band op niveau zijn
  • Spoel de halsband iedere 2 weken goed schoon. Hiermee voorkom je dat het vuil de werking van de halsband beinvloed. Laat de halsband daarna drogen in de zon (eventueel achter het raam). 
  • Op deze manier is de werking en resonantie optimaal.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Jocelyn - 11-01-2022 14:09

Na het zien van de kralen bij mn schoonmoeder, meteen 4 zakjes besteld. Alles netjes verpakt. Ondanks het feit dat het allemaal wat langer duurde doordat het artikel niet op voorraad was, super netjes contact gehouden door mevrouw. En bij het ontvangen nog een cadeautje ontvangen en een handgeschreven kaartje. Alles bij elkaar netjes geregeld!

Monique - 29-12-2021 09:58

Geweldig! Ik bestelde maar 1 zakje van die speciale keramische kralen...maar goed verpakt met een leuke kerstkaart en kerstboom hanger.....het was een heel cadeautje! Kralen goed verpakt. En van uitstekende kwaliteit. Gisteren meteen aan mijn schoondochter laten zien en die bestelde meteen 4 zakjes. Fijne afhandeling....dat het niet op tijd was...daar is de bezorger verantwoordelijk voor. De website Manuel dierverzorgingsproducten.....is zeker de moeite waard. Dikke 10!

Francis - 04-08-2021 18:03

Hoihoi,
Bedankt voor de snelle levering,en het lieve kaartje erbij. De kralen zien er heel goed uit en ze ruiken ook lekker😁

Volg ons op social media

Volg ons op social media