Manuka Honing UMF 10+ wondverzorging en aanvulling op (rauwe) voeding van honden en katten

Active Manuka honing UMF 10+ pot 500 gram Active Manuka honing UMF 10+, Cammellshoney 500 gram Logo Cammellshoney Nieuw Zeeland
Active Manuka honing UMF 10+ pot 500 gram Active Manuka honing UMF 10+, Cammellshoney 500 gram Logo Cammellshoney Nieuw Zeeland
Manuka Honing UMF 10+ wondverzorging en aanvulling op (rauwe) voeding van honden en katten
1 Review | Review toevoegen
Wondverzorging en ondersteuning van de weerstand van je huisdier met Actieve Manuka honing UMF 10+. Uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen, rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines.
€ 77,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Actieve UMF Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks worden toegevoegd aan de voeding van de hond en kat. 
 

Honden:
Voor pups en volwassen honden (maar ook katten) is de Active Manuka Honey UMF 10+ en UMF 15+ ook naast een gezonde voeding zeer geschikt om parasitaire infecties zoals wormen te helpen voorkomen. Tevens kan de honing worden ingezet bij maag- darminfecties, huidproblemen,  schimmelinfecties en oorontstekingen. 
De Actieve Manuka honing is daarnaast ook zeer effectief bij de verzorging van (moeilijk genezende) wonden. De pure Manuka honing houdt de wond schoon en helpt de huid goed genezen. 

Juliette de Bairacli Levy schrijft in haar boek 'The complete herbal Handbook fort the Dog and Cat:
"I believe I could not successfully rear domestic dogs without this remarkable antiseptic food." 
"Honey is the greatest of the natural energizers... a nerve tonic and a supreme heart tonic..."

Heeft jouw huisdier een wond of een jeukende huid?  
De Actieve Manuka honing is verder zeer effectief bij de verzorging van de geïrriteerde huid van uw huisdier en moeilijk genezende wonden. Je kunt hiervoor de Active Manuka honing uit een pot gebruiken, maar ook kiezen voor een tube.   
Meloderm  Manuka honing gel is een 100% medicinale Active Manuka honing UMF 15+, verpakt in een tube 125 gram zodat het gemakkelijker aan te brengen is bij uw huisdier.

Heb jij behoefte aan meer informatie over de specifieke toepassingen van Active UMF Manuka Honey en welke UMF-waarde voor jouw geschikt is, dan kun je telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met onze Manuka honing coach. Wij geven je graag een uitgebreid persoonlijk advies.

Sorteren op:

Review toevoegen
Fpc van der Kooy - 08-06-2021 13:40

Na informatie ingewonnen te hebben bij Elisabeth, heb ik een pot Manuka honing UMF 10+ wondverzorging, besteld voor mijn hond, omdat deze kale plekken in zijn haar had, en wij dit wilden proberen om van binnen uit te herstellen, en zijn hele gestel ( gezondheid ) weer op pijl te brengen , en ben dik tevreden over het resultaat, haar groei is een stuk beter en merk dat mijn hond ook meer energie heeft ( geef hem 2 keer per dag een kleine eetlepel ) ,en ben van plan om dit te blijven gebruiken, aangezien dat het resultaat super is.

Volg ons op social media

Volg ons op social media