Manuka-dierverzorging

Manuka honing, pure kracht uit de Nieuw Zeelandse natuur


Ons bedrijf is gespecialiseerd in Manuka honing en Manuka-verzorgingsproducten voor mensen en (huis)dieren. 
Manuka dierverzorging, maakt onderdeel uit van Manuka-huidverzorging
We hebben ervoor gekozen om de dierverzorgingsproducten in een aparte webshop onder te brengen, zodat ze beter vindbaar zijn voor onze klanten.

De basis voor Manuka-huidverzorging werd al weer 15 jaar geleden in 2005 in Nieuw Zeeland gelegd.
Op de pagina van onze webshop manuka-huidverzorging kun je ons verhaal lezen.


Duurzaamheid
De beslissing om deze bijzondere huidverzorgingsproducten op natuurlijke op de Nederlandse markt te brengen was snel genomen. Manuka huidverzorging is dus in Nieuw-Zeelands geboren en de samenwerking met The Honey Collection was een feit. The Honey Collection is gestart als een familiebedrijf produceert met zorg hoogwaardige huidverzorgingsproducten op 100% natuurlijke basis, vrij van parabenen en andere synthetische toevoegingen en natuurlijk dierproefvrij en UMF gecertificeerd. Vanaf de start staat duurzaamheid en het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij the Honey Collection centraal. 

Service aan de klant staat centraal

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier bij ons winkelt. Daarom proberen we de webwinkel overzichtelijk en aantrekkelijk in te richten.
Jouw bestelling ontvang je snel in huis, voorzien van een persoonlijk kaartje en soms een extraatje.  Bij ieder product proberen zo volledig mogelijk te zijn in onze beschrijving, van land van herkomst tot gebruikte materialen tot productiewijze. Op die manier kun je zelf een weloverwogen keuze maken.


Vanaf januari 2006 heeft Manuka huidverzorging de exclusieve distributierechten voor de producten van The Honey Collection voor de Benelux.
Het vanuit Nieuw-Zeeland importeren van deze medicininale active manuka honing huidverzorgingsproducten is natuurlijk niet duurzaam, maar er is geen gelijkwaardig alternatief voor deze krachtig helende werking van de Manuka honing.
In mijn privé leven en in ons bedrijf Manuka huidverzorging staat het duurzaam ondernemen centraal.
Daar waar mogelijk kopen we onze producten wel in Nederland in. Er wordt niet verspild, producten die door de strenge regelgeving de 'best before' datum bereiken schenken we aan sociale projecten. De crèmes komen terecht bij mensen in een uitkeringssituatie, in vluchtelinggezinnen en dieren in het dierenasiel. 

Missie:
* Wij weten als dierliefhebbers hoe belangrijk jouw huisdier voor je is. 
* Wij kiezen voor de beste verzorging van onze dieren, hierbij horen producten die op natuurlijke basis zijn samengesteld. 
* Wij geloven in pure producten op natuurlijke basis, waarbij de werking zorgvuldig wetenschappelijk is onderbouwd.  
* Wij willen onze kennis delen en geven van een persoonlijk advies met betrekking tot verzorging van het huisdier en het gebruik van de juiste producten. 

Manuka huidverzorging is expert in Active Manuka honing en medicinale huidverzorgingsproducten met Manuka honing, zowel voor mens als dier. 
Manuka huidverzorging importeert nu 15 jaar de pure producten rechtstreeks van the Honey Collection uit Nieuw-Zeeland.
In deze 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot expert op het gebied van Active Manuka honing en Manuka honing huidverzorgingsproducten.

Volg ons op social media

Volg ons op social media